Raadar Fokker Speciaal

Raadar Fokker Speciaal

De nieuwe Raadar Fokker Speciaal is weer beschikbaar.

Download de Raadar magazine

 

August 01, 2017
July 07, 2017
Najaarswedstrijd

Jeugdwedstrijd 26 oktober 2017

Donderdag 26 oktober organiseert de NVDSK een veldwedstrijd voor jeugdhonden. U kunt inschrijven via www.orweja.nl

 
 
612 bereikte personen
July 14, 2017
Vernieuwde interactieve website

www.nvdsk.nl

De NVDSK website is geheel vernieuwd zodat wij onze leden beter en sneller kunnen informeren en faciliteren. Leden kunnen een eigen account aanmaken, een eigen profiel samenstellen, foto's en berichten plaatsen. Fokkers kunnen op kennels, nesten en/of dekreuen zelf aanmelden voorzien van de foto's die zij graag willen plaatsen.

Wij horen graag wat u van deze vernieuwde website vindt. Suggesties, ideeen zijn van harte welkom. Wij horen graag van onze leden wat wij kunnen doen om de NVDSK website een interactieve digitale ontmoetingsplaats voor en met leden verder te ontwikkelen.

July 5, 2017
Interesse in een DKS pup?

NVDSK puppy check list

Onze puppy checklist is binnenkort beschikbaar. U kunt deze downloaden en printen en eventueel raadplegen tijdens de keuze van uw pup.

De fokkers die binnen de NVDSK fokken, voldoen allen aan de gestelde fokreglementen.  De fokker kan u alle details geven over het nest, vader, moeder, gezondheid, aanleg en alle andere zaken die u wilt weten voor de aanschaf van uw DSK pup.

June 25, 2017
June 06, 2017
Informatie
Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl

Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..