Exterieur

NVDSK

Kampioenen

Voor vermelding van een Nederlands- en Internationaal kampioen op de website kunt u een kopie van het certificaat inclusief een kopie van de stamboom, alle tentoonstellingsuitslagen met plaats dag plus keurmeester (en indien van toepassing de werkkwalificatie met datum plaats plus keurmeester),  sturen aan Nicole Aarts of zelf uw kampioen plaatsen op de website, voorzien van een foto (hoge resolutie)  van uw hond. Indien wij voor uw de gegevens dienen te publiceren, stuur dan de gegevens naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Resultaten Tentoonstellingen

Als u graag de tentoonstellingsresultaten van uw hond op de website vermeld wilt hebben kunt u deze of zelf publiceren of doorgeven aan Nicole Aarts, zodat de NVDSK dit voor u publiceert. In dat geval, graag de resultaten van alle kortharen die hebben deelgenomen doorgeven. Daarnaast vragen wij u een kopie te sturen van de bladzijden uit het tentoonstellingsboekje met alle ingeschreven kortharen. Deze kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatie
Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl

Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..