Privacy

AVG-gerelateerde documenten

Display:

Verwerkersovereenkomst VDX
 167.67 KB
 05-11-2018

Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. Organisaties moeten hun systemen, processen en interne organisatie op deze (nieuwe) rechten inrichten. 


Spango is in augustus 2021 overgenomen door VDX internet B.V.
Bijgaand doen wij u de AVG van VDX Internet B.V. toekomen, deze verwerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die VDX Internet B.V., uitvoert ten behoeve van een wederpartij aan wie zij diensten levert en maakt – evenals de algemene voorwaarden – integraal onderdeel uit van iedere Overeenkomst tussen VDX Internet B.V. en haar wederpartij K. Stroomer (Penningmeester NVDSK). 

Informatie
Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl

Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..