Nimrod 2018

12 november a.s. vindt de jaarlijkse Nimrod plaats. Dit jaar is de organisatie van de Nimrod 2018 door de Commissie jachthondenproeven (CJP) van de Orweja gedelegeerd aan de provincie Gelderland. De locatie is Kasteel Doorwerth in Doorwerth. Het kasteel is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.
Het kasteel is eigendom van het Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). Om en nabij het kasteel zullen een drietal uitdagende proeven worden uitgezet.
Dit jaar zal ons ras worden vertegenwoordigd door Willy Goossens met zijn nog jonge hond Desi. Bij de MAP proeven in De Bilt & Rha had hij zich al vroegtijdig verzekerd van deelname. Na enige twijfel over de deelname, zal Willy voor de 6° keer aan de Nimrod gaan deelnemen!
Willy & het hele team veel succes!!
Programma
07.00 uur Ontvangst deelnemers
08.00 uur Opening Nimrod 2018
08.15 uur Vertrek Keurmeesters, proefhoofden en helpers naar de proeven
09.00 uur Aanvang proeven
18.00 uur Prijsuitreiking Nimrod 2018
Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl
nlcsdaenfrdeptrorues
Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..