Dames van Demen
Gezeligste koppel wedstrijd
voor Duitse Staande Korthaar

Dames van Demen
Koppelwedstrijd
Voor kortharen

Fons en Marianne de Vocht
Organisatoren

Op 5 november 2017 organiseert Fons en Marianne het evenement ‘ Dames van Demen’ weer. ‘Dames van Demen’ is een wedstrijd, die inmiddels voor de 12e keer wordt gehouden. Een gezellige dag, met enkel kortharen. Er wordt die dag in koppels gewerkt, met wild en met dummy’s.

De kosten voor deze dag bedragen € 22,00 per deelnemer (alles inbegrepen). Mocht je willen deelnemen, dan graag voor 31 oktober 2017 aanmelden. Als je met meerdere personen komt en deze willen ook gebruik maken van het winterbuffet dan zijn de kosten € 17,50 per extra persoon. Ook graag deze aanmelden voor 31 oktober i.v.m het bestellen van het winterbuffet.

Aanmelden kan via e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, leeftijd, niveau van de hond en tevens de naam van de voorjager. Wil je meer informatie over dit gezellige evenement, dan kun je altijd contact opnemen met ons via bovengenoemd e-mailadres of op 06-51271486 of 06-10751869.

Voor een sfeerimpressie van voorgaande jaargangen kun je een kijkje nemen op onze website

We gaan er met z’n allen een gezellige dag van maken!

Fons en Marianne de Vocht

Programma

5 november

9:30

Beginnen we met koffie en thee. Ondertussen worden dan de koppels bekend gemaakt.


10:00

De koppels moge beginnen met de twee ochtend proeven.


12:00 - 13:00

In de middagpauze is er voor iedereen broodjes en soep.


13:00

De koppels moge beginnen met de twee middag proeven.


16:00 - 17:00

Na afloop drinken we met z’n allen nog gezellig koffie, thee en een borrel en is er de gelegenheid om na te kletsen met elkaar. Ondertussen zal de prijsuitreiking gehouden worden en als afsluiting van de dag wordt er weer een winterbuffet geserveerd.


Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl
nlcsdaenfrdeptrorues
Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..