Pup-infoservice

De Nederlandse Vereniging “De Duitse Staande Korthaar heeft een pup-infoservice. Via deze service kunt u als fokker uw toekomstige nest aanmelden en als geïnteresseerde in een pup, informatie verkrijgen m.b.t. de beschikbaarheid.De pup-infoservice onderhoudt een administratie van de aangemelde nesten en de geboren pups. Zij gebruikt deze gegevens om geïnteresseerden in een pup de juiste informatie te verschaffen m.b.t. de beschikbaarheid van pups of te verwachten pups.De Nederlandse Vereniging “De Duitse Staande Korthaar” verschaft uitsluitend informatie m.b.t. pupsdie gefokt zijn volgens de eisen die gesteld zijn in het Verenigingsfokreglement en die voldoen aan de gevraagde eisen voor het gebruik maken van deze pup-infoservice.Wij raden kopers aan geen pups te kopen waarvan de ouderdieren niet voldoen aan de gestelde eisenin het Verenigingsfokreglement.

De Nederlandse Vereniging “De Duitse Staande Korthaar” beschouwt de aankoop van een pup als een zaak tussen fokker en koper. De vereniging aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voorproblemen die zich voordoen tussen fokker en koper, of problemen met de pups.

Herplaatsingsservice

De Nederlandse Vereniging “De Duitse Staande Korthaar” biedt de mogelijkheid om een hond ter herplaatsing aan te bieden. Deze herplaatsingsservice is ondergebracht bij de pup-infoservice. De Nederlandse Vereniging “De Duitse Staande Korthaar” aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid m.b.t. de herplaatste honden, maar legt alleen het contact tussen aanbieder en geïnteresseerde.

Contact persoon Pup-infoservice en Herplaatsingsservice:

Maureen Wenneger
Almeloseweg 143
7615 NA HARBRINKHOEK

Bij voorkeur digitaal sturen naar: pupinformatie@nvdsk.nl

E-mail: pupinformatie@nvdsk.nl